1. Hello!
  We spent only a week at your apartment this October it was a very nice week. 🙂
  Everything was all right, we’re very satisfied. We recommend your apartment to our friends and they’re very interested in.
  We will try to visit you again next year.
  Thanks for everything 😉 🙂

  Dennis

 2. Most voltunk egy hétvégét. Nagyon szép környezet ,minden megközelíthető kényelmes sétával kvázi 10 perc alatt, külön pozitívum, hogy a gyógyfürdő 5 perc! Kedves, barátságos vendéglátók. Köszönünk mindent,további sok sikert az üzemeltetéshez.

  Üdvözlettel:
  Imréék Szegedről

 3. Kedves Mara Apartman Tulajdonosok,

  Nagyon szépen köszönjük azokat a csodálatos napokat, amiket nálatok tölthettünk el. Azóta is számtalanszor visszagondolunk Sárvárra, a fürdőre és természetesen a csodás apartmanra. Fontolóra vettük, hogy hamarosan megint meglátogatunk titeket!
  Mihamarabbi viszontlátásig 🙂

  Üdvözlettel és szeretettel: Vica és Ádám

 4. Kedves Marietta!

  Ismét nagyon jól éreztük magunkat az apartmanban.
  Kényelmes, szép, csendes és jól felszerelt!
  Gyerekeink is otthonosan érezték magukat!
  Kérték, hogy nyáron látogassunk még vissza pár napra! Tervezzük!

  Üdvözlettel és szeretettel: Takács-Lakó Veronika

 5. Köszönjük szépen a kedves, barátságos kiszolgálást! Nagyon jól éreztük magunkat, sajnos csak pár napot tudtunk Sárváron tölteni de az is nagy élmény volt! A szállás tökéletes minden tekintetben, a fürdő csak pár perc! Ha tehetjük és Sárváron leszünk csakis itt szállunk meg!
  Üdvözlettel egy fiatal pár Bajáról!

 6. Kedves Marietta!

  10-ből 15 pontot adnék nektek, ha skálán kellene értékelnem Titeket. 🙂 A hely szuper, tiszta, jól felszerelt, modern, barátságos. A berendezés ízléses, kellemes. A kedvesség és segítőkészség teljesen rabul ejtett, nagyon ritka, mikor a sok ötletet, tanácsot, térképet, lehetetlenség kihasználni, annyi javaslatot kapunk. Biztos vagyok benne, hogy visszatérünk, és másnak is Titeket fogunk ajánlani. 🙂 Nem is gondoltam volna, hogy ilyen borongós novemberi napon ennyire jól tudjuk majd érezni magunkat, és mégis. 🙂 Köszönjük, hogy még szebbé tettétek az ott töltött napokat! 🙂

  Eszti & Győző

 7. Kedves Eszti és Győző,

  Nagyon kedvesek vagytok 🙂 , várunk máskor is bennetek!
  Köszönjük szépen!

  Marietta

 8. A szállás foglalásától a távozásig mindennel teljesen elégedett voltam. Olyan szállásadók vagytok, aki tényleg megbecsül minden vendéget, érezhetően az a cél, hogy minden ki 100%-ig jól érezze magát.
  Köszönjük nagyon!

 9. Péter 2015-ben voltunk önöknél hétvégén.Nagyon jól éreztük magunkat.Rövidesen megismételjük. Péter és családja Pozsonyból

 10. Egy hetet töltöttünk az apartmanban. Mindennel nagyon meg voltunk elégedve. Tiszta és minden igényt kielégítő volt a szállásunk. A háziasszonyok nagyon közvetlenek, barátságosak. Egész biztos vissza fogunk térni.
  Fátrainé

 11. Felejthetetlen négy napot töltöttünk a Mara Apartmanban. Nagyon rendezett,minden igényt kielégítő szálláshely.Külön kiemelnénk Marietta kedvességét,figyelmességét.Nálunk elérte a maximális pontszámot.Mindenkinek csak ajánlani tudjuk.

  Víg József és Timi

 12. Már több alkalommal volt szerencsénk a Mara Apartmanban szállást foglalni és ha Sárvárra megyünk bármikor, akkor továbbra is csak itt foglalunk !!! Minden fórumon leírtam: a szálláshely minden igényt kielégítő, szép, modern , jól felszerelt és nagyon tiszta. Pihenésre kiválóan alkalmas. Nálunk 5 csillagos kategória!!! A tulajdonos Marietta nagyon kedves és figyelmes, mindenben lehet rá számítani. Nagyon fontos előny még, a gyógyfürdő közelsége, melyet kb. 5 perc sétával el lehet érni. Az év szállása címhez szívből gratulálunk… nagyon megérdemelten nyerték el!! 🙂 Mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani ezt a szálláshelyet – nem okoz csalódást.

 13. Kedves Mara Apartman Tulajdonosok!
  Kedves Marietta!
  Most voltunk először az apartmanjukban, de biztosan nem utoljára.
  Nagyon szép, rendezett, tiszta és minden igényt kielégít. A fürdő közelsége fokozza a kényelmes pihenést. A fogadtatás kedves és barátságos volt és mindenhez maximális segítőkészséggel álltak hozzá. Köszönjük szépen! Fogunk még Önöknél pihenni!
  Üdvözlettel:
  Márti és Feri

 14. Ragyogó tisztaság,gyönyörű kényelmes szoba,szép udvar.Udvarias,közvetlen személyzet!Szuper közel a fürdő!Nagyon jól éreztük magunkat!

  Lévai Balázs&Teri

 15. Marietta, Zsani! Nagyon sajnálom, hogy csak kevés időt tölthettünk az Apartmannban, de biztos, ha arra járunk még megyünk! Mindenkinek ajánlani fogom, mert szuper volt minden! Sok helyen jártunk már az országban, de ilyen fogadtatásban sehol nem volt részünk! A tisztaság a felszereltség is külön dícséretet érdemel! Egyszóval zseniális minden! Köszönjük és minden napra teltházat kívánok!
  Keresztes Karolina

 16. Gyönyörű, tiszta, kényelmes, jól felszerelt apartman, rendkívül kedves vendéglátó.
  Mindennel maximálisan elégedettek voltunk, és biztos, hogy visszatérünk még!

 17. A csendes nyugodt környezet – de mégsem elszigetelt – biztosítja a pihenést. Biztonságos a parkolás. A fürdő távolsága csak pár lépés. Barátságos, és közvetlen a személyzet. A fürdőzés után jól esik egy könnyű séta a szép városban, és még fokozni lehet a csodálatos arborétum látványával.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztonsági kód *